2-3 dages levering - direkte fra leverandør.

Retur og ombytning

Fortrydelsesret: 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved: support@b-wear.dk, eller ved at bruge standard fortrydelses formularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.   

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægtes modtagelse af pakken og dermed sendes retur til os uden videre dialog, opkræves der et ekspeditionsgebyr på 50 DKK ved returneringen. Gebyret fratrækkes det totale beløb der skulle tilbageføres fra ordren.  

Returnering: 

Alle ombytninger enten selv transporteres til vores adresse i Hørning, sendes til adressen med GLS eller ved køb af returlabel fra os til 39 kr. Ønskes ordren refunderet er det også muligt at købe en returlabel på 39 kr. ved refunderingen af ordren. 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du skal vedlægge ordrebekræftelse, eller anden form for dokumentation for købet, ved returnering. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen. 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ved købet (dog ikke fragtomkostninger for returnering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Bonne e-Shopping

v/Pia Bonne Nyholm

Elgårdsmindelunden 77

8362  Hørning

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.  

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.OBS: Der kan gå op til 5 hverdage fra vi har modtaget din returnering, til den er behandlet. 

Ombytning af varer:

Grundet stor forespørgsel på alle vores varer kan vi ikke garantere at have varen som du ønsker at få den ombyttet til, derfor skal du blot gå ind og købe den vare som du ønsker at få den ombyttet til og returnere den anden vare.