2-3 dages levering - direkte fra leverandør.

Influencer program

Influencer program.   

Vi søger hos B-wear.dk flere micro- og macro influencers som kan identificere sig med vores Brand og produkter.  Vi ønsker at nå ud til en større kreds af publikum og kan du engagere dine følgere, så er vi sikker på, at du vil få noget godt ud af et samarbejde.  

Influencer program

Vi søger influencere som er repræsenteret i hele danmark og den store erfaring er ikke så afgørende. Vi tror på at både vores Brand og produkter appellerer til mange forskellige målgrupper, alt efter hvilket produkt vi taler om.  

Konceptet.  

Vi håber at du kan nå ud til dine følgere så du kan skubbe dem i retning af vores Instagram og Facebook side samt vores webside/shop, så indsatsen skubber i retning af konvertering til et salg. Du vil være direkte afregnet ved at få procenter, af det direkte salg som der opstår. For salget(procentdel) vil du så kunne købe vores produkter, selvfølgelig med rabat. Derfor skal du selvfølgelig finde vores produkter interessante. Du får udleveret en rabat-kode, som du kan anvende som du vil og på hvilke sociale medier som du ønsker.  

Vi er modtagelig for andre forslag til en rimelig aflønning, så kom frisk hvis du ser andre muligheder.  

Vi håber at høre fra en masse og vil udvælge de mest interessant influencers.  

Skriv kort om dig selv og hvorfor du godt kunne tænke dig at brande b-wear.dk til support@b-wear.dk. 

 

Hilsen B-wear.dk