BLACK NOVEMBER UDSALG - PÅ ALT(4.300 produkter) I SHOPPEN.(Rabat fratrækkes ved kassen).

Sådan finder du de rigtige sneakers!

At finde de perfekte sneakers kan være en svær og tidskrævende proces! Som regel indebærer jagten, gåture ind og ud af butikker, hvor man blot ender med at blive træt og må gå tomhændet hjem. Netop dette fænomen er blevet mere gængst i takt med at webshops og internethandel er blevet den foretrukne shoppingkanal. Men du behøver ikke at gå forgæves længere, og bruge tid og penge på shoppingture, hvor du sjældent finder den nøjagtige sneaker som skal pryde dit outfit fremover! I denne guide giver vi dig en række tips og tricks til, hvordan du finder sneakers som passer lige ind i din smag!

Go’ læsning!

Læg et budget!

Sneakers er oftest ikke den billigste beklædningsgenstand. Derfor er det oplagt at gøre sig selv opmærksom på, hvilket rådighedsbeløb man har, til selve købet, således at man allerede fra start af kan sortere de billigste eller dyreste modeller fra. Som udgangspunkt kan man altid finde sneakers billigere på webshops end i de fysiske butikker eftersom der er færre omkostninger ved at drive en webshop. Hos B-Wear forhandler vi et bredt sortiment af sneakers til forskellige priser, men vigtigst af alt er at du kun finder sko i topkvalitet. Vores udvalg består eksempelvis af mærker såsom Nike, Adidas og Lanvin som er enormt populære og passer til mange outfits og begivenheder.

Eksempelvis kan du finde denne populære Adidas Ozweego sneaker, som du hos os kan få for 799,-!


Du kan også gå over i en mere klassisk sko, og vælge det lækre mærke Lanvin, som du kan bruge til mere formelle begivenheder! Disse forhandler vi til en enormt skarp pris på 2.389,-!


Find den rigtige størrelse

Den næste ting man skal være opmærksom når man erhverver sig med nye sneakers, er selvsagt deres pasform. Mange brands har forskellige størrelser, hvilket gør at man ikke altid kan regne med at størrelserne er 100% ens på tværs af mærker og modeller. Selvom man altid kan prøve skoene inden man køberne i fysiske butikker, så kan man ligeledes kontakte os, for at høre, hvorvidt den enkelte sneaker er stor eller lille i størrelsen. Vi gør altid vores bedste for at sætte kunden i førersædet, hvilket gør at vi altid vil assistere dig, hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment!


Hvilken sæson skal dine sneakers passe til?

Slutteligt er det en super god ide, at tænke over, hvilken sæson dine sneakers skal passe til. Dette er især vigtigt, hvis man skal finde sko der passer til hhv. det kolde eller varme vejr. Hos B-Wear finder du sneakers der passer til begge sæsoner, og vil man gerne have at éns sneakers skal være en smule mere vandtætte end de er til at starte med? Så kan man altid køb en imprægneringsspray, som gør at vand og andre væsker blot glider af din sko!

Vi håber at denne artikel har været interessant, og vi håber at du vil tage et kig på alle vores sneakers her!