2-3 dages levering. 4.500 varer.

Overtagelse af B-wear.dk.

Vi har per dags dato overtaget B-wear.dk fra de tidligere ejere. Vi glæder os til at føre webshoppen videre med samme leverandør som i kender. Vi vil med tiden kigge lidt mere på sortimentet og se om andre produkter er interessant for vores kunder, men vi syntes rigtigt godt om koncept. Vi syntes det er rigtig flotte og kvalitets mærkevarer og accessories som tilbydes her på siden.  

Vi håber at kunne nå ud til flere kunder via sociale medier, sådan det også bliver muligt, at kunne køre flere tilbud kampagner til jeres bedste. Vi syntes i forvejen at priserne er yderst konkurrencedygtige. Men vi håber at kunne gøre det endnu bedre. Derfor vil det også være en hjælp at følge os både på Instagram og Facebook, så modtager i vores tilbud, ser nye produkter, men ligeledes så hjælper i os med at kunne tilbyde endnu skarpere priser.  

En stor tak til de tidligere ejere Mathias og Line for at opbygge konceptet og hjælpen i forbindelse med overdragelsen.  

Der har været mange ting, som vi skal have på plads med webshoppen på kort tid. Vi håber ikke det bliver til stor gene for vores kunder, men vi arbejder hårdt på at få det sidste på plads.  

Har i gode idéer til produkter, eller spørgsmål. Så kontakt os via chatten eller support@b-wear.dk. 

For at vise vi glæder os med at komme i gang, så kører vi indtil d. 06.05. 15% rabat på varer i hele webshoppen(fratrukket ved kassen).  

God shoppelyst.  

Kærlig hilsen.  

 

Pia Bonne Nyholm.  

Ejer af B-wear.dk