BLACK NOVEMBER UDSALG - PÅ ALT(4.300 produkter) I SHOPPEN.(Rabat fratrækkes ved kassen).

De bedste tasker til enhver type kvinde

På vores hjemmeside har vi rigtig, rigtig mange forskellige tasker. Faktisk så mange, at der med meget høj sandsynlighed findes en taske til alle slags kvinder på vores hjemmeside. Det er altså uanset om du er til det sporty, rå eller klassiske look. For at gøre vores store udvalg af tasker lidt lettere at finde rundt i, giver vi dig her nogle tips til, hvad i udvalget du skal have fokus på, afhængigt af din personlige stil. Vi anbefaler dig dog også bare at give dig tid til at bladre igennem sortimentet. Det er, når alt kommer til alt, alligevel den bedste måde at blive inspireret til dit næste køb på.

Fælles for alle vore tasker er, deres gode kvalitet, lækre design og fantastiske pris. Faktisk er vores gode pris så vigtig for os, at vi har prisgaranti på alle vores produkter.

 

Til den klassiske kvinde

Er du, eller en kvinde du holder af, mest til den klassiske og elegante stil? Så har vi rigtig mange forskellige flotte tasker til dig i sortimentet. Generelt skal du se efter modeller med et enkelt mønster og design. Et mærke som det italienske Furla vil med stor sandsynlighed passe fantastisk ind i din garderobe, med deres rene linjer og klare farver. Tasker fra Blu Byblos vil med stor sandsynlighed også falde i din smag.

 

Trendy tasker

Hvis du er mere til det udfarende, trendy og humoristiske i din garderobe, vil du elske et mærke som Love Moschino! Taskerne fra dette mærke er ofte farverige og detaljerige med et humoristisk islæt. Anvend de spøjse tasker som et statement piece ved at tilføre dem til et simpelt og nedtonet outfit. Eller, hvis du er rigtig modig, sæt en af de vilde tasker sammen med et lige så vildt outfit.

Du behøves dog slet ikke selv være trendy og udfarende for at bære en vild taske. Faktisk kan alle bære sådan en taske - det gælder bare om at udvælge både taske og outfit med omhu. Jo mindre din taske er, des mindre dominerende i dit outfit er den. Og små tasker er derfor mere “sikre” at eksperimentere med, end de store er. Derudover anvendes små modeller også mere i sociale og festlige arrangementer end de større  - de må derfor godt selv være festlige. Hvis du er nysgerrig på at tilføje en lidt vildere taske til din garderobe, anbefaler vi dig derfor at gå efter en lille model. Så bliver tasken noget lettere at indarbejde i din garderobe, og ender derfor ikke med at være et fejlkøb.

 

Tasker fra B-Wear

Uanset hvilken taske fra vores sortiment du vælger, vil du være sikker på at få en taske i en fantastisk kvalitet til en lige så god pris. Vi har rigtig mange tasker i vores sortiment, og det er derfor umuligt at beskrive dem alle i en artikel som denne. Vi har dog også inddelt udvalget på en anden måde, nemlig efter type af taske. Har du svært ved at fastlægge dig på en bestemt stil, kan du i stedet beslutte dig for et bestemt formål med tasken. Herfra er udvalget allerede blevet begrænset en del, og valget derfor også lidt lettere.